olej | ||
500 g | celer | |
4 lžíce | citronová šťáva | |
300 ml | zeleninový vývar | |
na obalení | ||
---|---|---|
0.5 lžičky | sůl | |
1 ks | vejce | |
50 g | strouhanka | |
2 lžíce | hladká mouka | |
0.5 lžičky | mletý bílý pepř | |
0.5 lžičky | pálivá mletá paprika | |
omáčka | ||
sůl | ||
3 lžíce | máslo | |
100 ml | mléko | |
1 lžíce | křen | |
cukr krupice | ||
1 lžíce | hladká mouka | |
mletý bílý pepř | ||
na ozdobu | ||
500 g | pórek | |
1 ks | paprika červená | |
1 svazek | kadeřavá petrželka |
Autor:Renata Hřebíčková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena