reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Celer s uzeným masem

Jednoduchý recept na předkrm nebo silvestrovskou chuťovku.


  • 3,2

    20×

    3,1 20
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celer oloupeme, nakrájíme na 2 cm silné plátky a uvaříme je v osolené vodě s octem doměkka. Papriku zbavíme zrníček a spolu s uzeným masem nakrájíme na kostičky.

Papriku smícháme s masem, změklým tukem, solí i pepřem. Do směsi vyklepneme vejce, promícháme a zahustíme strouhankou.

Masovou směsí potřeme v silnější vrstvě plátky celeru a naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem.

Celer s uzeným masem pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 - 30 minut. Podáváme s čerstvým nebo opečeným toastovým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Celer s uzeným masem

    Celkový počet komentářů: 2

    • Moravanda
      Moravanda

      Zapoměla jsem dodat, že jsem přidala aidam :)

      11.11.2012 11:43:53

    • Moravanda
      Moravanda

      Bezva dieta.

      Celer má nejlepší chuť když má střechu z uzeného masa :D.
      Já jsem strouhanku sice nedávala, ale pochutnala jsem si. Dík.

      10.11.2012 20:20:53

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Celer s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.