Carolina pasta

30 min | hlavní chod | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 72009x
Výborná omáčka na těstoviny, při jejíž přípravě využijeme zbytků pečeného či vařeného masa. Nelekejte se množství surovin, klidně můžete něco vynechat! Recept mám od kamarádky z USA.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme, žampióny a maso pokrájíme na menší kousky.

Rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibuli a česnek, přidáme kousky masa a orestujeme. Pak vmícháme rajský protlak, žampióny a okořeníme oregánem, špetkou chilli, tymiánem a vegetou. Naředíme mlékem a smetanou, podlijeme vodou a dusíme. Ke konci můžeme zahustit instatní jíškou.

Mezitím si uvaříme těstoviny, scedíme a rozdělíme na talíře. Hotovou omáčku podle chuti osolíme či přisladíme, nalijeme na uvařené těstoviny.

Carolina pasta s těstovinami nakonec posypeme sýrem.

autor receptu:

Carolina pasta

Počet přidaných receptů: 26

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Carolina pasta

Přidat příspěvek k receptu Carolina pasta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept