Výborný recept na rychlou večeři z italských těstovin.
2 stroužky | česnek |
1-2 ks | vejce |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
1 lžička | hladká mouka |
1 balíček | špenát listový |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
cannelloni | |
podle chuti | |
tvrdý sýr |
Uvaříme si listový špenát, kterým naplníme cannelloni. Tvrdý sýr (eidam, parmazán apod.) nastrouháme na jemném struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cannelloni naskládáme do zapékací mísy. Takto připravené zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozšlehali 1 - 2 vejce, hladkou mouku, prolisovaný česnek a zasypeme strouhaným sýrem. Zapékáme v předehřáté troubě, nejdříve těstoviny zapékáme přikryté a potom odkryjeme a necháme zvolna dopéct. Cannelloni plněné listovým špenátem podáváme jako chutný hlavní chod.
autor Naďa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena