reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Candáta očistíme a rozporcujeme. Cibule oloupeme a nasekáme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, případně použijeme celá cherry rajčátka. Komu nevadí slupka, neloupe.

Porce ryby osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme. Cibulku na másle orestujeme dozlatova. Přidáme rajčata, která jen lehce prohřejeme.

Vše dáme do zapékací mísy, vložíme porce ryby, kousky másla a pečeme v troubě asi 10 minut. Potom ryby podlijeme vínem a pečeme doměkka.

Candáta s rajčaty podáváme s brambory.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Candát s rajčaty

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Candát s rajčaty