Na másle pečené filety z candáta s hustou krémovou smetanovo-koprovou omáčkou a bramborem. Recept na výtečný hlavní chod.
400 g | brambory |
400 g | filet z candáta |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
citronová šťáva | |
drcený kmín | |
podle potřeby | |
olej | |
máslo | |
omáčka | |
30 g | máslo |
100 ml | bílé víno |
45 g | hladká mouka |
2 ks | jarní cibulka |
60 ml | smetana na vaření |
1 hrst | čerstvý kopr |
350 ml | vývar z brambor |
na ozdobu | |
citron |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena