reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Candát na žampionech

Recept na rybu pečenou na smetaně a žampionech. Vynikající, zdravý pokrm, kterým jistě nepohrdne žádný milovník rybích lahůdek.


  • 2,9

    1 648×

    2,9 1648
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 931 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 672 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 750 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 738 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 281 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 623 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Candáta podle potřeby očistíme. Rybu osolíme, uděláme v ní malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů.

Dno pekáče poklademe kousky másla. Na ně položíme candáta, kterého opět pokryjeme kousky másla. Candáta na žampionech vložíme do rozehřáté trouby a za častého podlévání vodou ji pečeme doměkka. Upečeného candáta vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu smíchanou s trochou citronové šťávy a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme.

Candáta na žampionech podáváme přelitého smetanovou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou brambory v jakékoliv podobě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Candát na žampionech

    Celkový počet komentářů: 1

    • Fagor
      Fagor

      Kdyz je to od Budulínka, tak to stojí za hovno!

      14.05.2009 21:12:30


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Candát na žampionech

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.