Čanachi

1 hod | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 670x
Recept na přípravu skopového maso s brambory a lilkem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme a oloupeme. Brambory nakrájíme na velké kostky, cibuli nadrobno, lilky a rajčata na plátky a česnek prolisujeme. Skopové maso očistíme a pokrájíme na větší kousky. Petrželku nasekáme nadrobno.

Do ohnivzdorné nádoby dáme nakrájené brambory a promícháme s nakrájenou cibulí. Na to klademe pokrájené maso, plátky lilků, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Přidáme utřený česnek rozmíchaný v bujonu a koření.

Vše zakapeme olejem a dusíme v troubě. Ke konci dušení přidáme na plátky nakrájená rajčata a podusíme.

Čanachi podáváme v nádobě, v níž se pokrm připravoval.

autor receptu:

Čanachi

Počet přidaných receptů: 199

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čanachi

Přidat příspěvek k receptu Čanachi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept