reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Papriku a cibuli očistíme. Zeleninu nakrájíme nebo nastrouháme a vložíme do mísy.

Suroviny na zálivku jednoduše smícháme a přelijeme jí zeleninu v míse. Směs necháme 12 hodin odstát, občas ji promícháme.

Po 12-ti hodinách směsí naplníme sklenice a sterilujeme je. Čalamádu podáváme s jídlem podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Čalamáda

    Celkový počet komentářů: 1

    • Robert
      Robert

      Asi jsem hlupak, ale co navod na pripravu deka? Tedy 1,75l vody a 1/2l octa. Mam potom dat litr octa? Nesrozumitelny recept.

      20.09.2012 18:44:50

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Čalamáda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.