reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Čalamáda z červené řepy a zelí

Tato čalamáda je výborná jako příloha k rizotu, zapékaným těstovinám a francouzským bramborám.


  • 4,5

    16×

    4,5 16
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zeleninu důkladně očistíme. Zelí nakrájíme najemno, řepu oloupeme a nahrubo nastrouháme - syrovou! Cibuli oloupeme a pokrájíme na větší kusy. Můžeme ji i úplně vynechat, nemusí být. Všechnu zeleninu promícháme.

Nachystanou zeleninu hned plníme do sklenic a zaléváme nálevem, na který svaříme vodu s octem, cukrem a solí. Sterilujeme asi 20 minut.

Čalamádu z červené řepy a zelí podáváme jako přílohu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Čalamáda z červené řepy a zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.