Vyzkoušejte recept na českého pstruha s italskou pancettou. Určitě si pochutnáte.
3 lžíce | olej |
3 větvičky | rozmarýn |
2 ks | pstruh |
2 lžíce | hladká mouka |
1 lžíce | přepuštěné máslo |
6 plátků | rolovaná pancetta |
marináda | |
---|---|
1 svazeček | pažitka |
0.5 ks | citron |
5 lžic | olivový olej |
podle chuti | |
čerstvě mletý pepř | |
mořská hrubozrnná sůl |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena