reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bylinkový pangasius

Na rybu s bylinkami a smetanovou omáčkou nedám dopustit.


  • 3,5

    12×

    3,5 12
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Postup přípravy

Filety pangase opláchneme a z obou stran posypeme bylinkovou solí. Lehce koření zamáčkneme do masa. Stejně postupujeme s mletým kmínem. Olej promícháme asi se lžičkou majoránky a pangase potřeme. Takto necháme marinovat nejlépe přes noc.

Rozehřejeme si velkou pánev s plátky másla a rybu zprudka osmahneme, obrátíme a až nám celá zbělá, přilijeme smetanu. Takto za občasného obracení "dusíme" bez pokličky 5 - 10 minut, ke konci přisypeme do omáčky tymián.

Bylinkového pangasiuse podáváme s vařenými brambory, kaší, ale i rýží. Je to velmi rychle připravený hlavní chod a skvěle chutná.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bylinkový pangasius

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.