reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bylinkovo-česnekové máslo

Protože nedám dopustit na klasické máslo, neustále hledám možnosti, jak si jej dochutit. Zkuste tento recept. Na čerstvém pečivu chutná skvěle.


  • 4,5

    4,5 8
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si čerstvé bylinky, které omyjeme, osušíme a nasekáme na velmi drobno. Máslo necháme povolit nebo úplně rozpustit a znovu trochu zatuhnout.

Máslo dáme do misky, vmícháme česnekovou sůl, petrželku i bazalku.

Máslo můžeme nechat zatuhnout a vytvarovat do válečku nebo hned roztírat na čerstvé pečivo. Chutná výborně v obojím případě.

Bylinkovo-česnekové máslo je skvělé i k rybám, kdy kousek odkrojíme a položíme při servírování na talíř, případně jím potíráme rybu již při tepelné úpravě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bylinkovo-česnekové máslo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.