reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bylinkové tofu v olivové marinádě

Recept na výrazně ochucené plátky tofu.


  • 4,0

    4 7
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 555 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

10+1 otázek: Čínská medicína a její principy

10. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 538 hodnocení

Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem

10. 10. 2019

Postup přípravy

Na recept použijeme bylinkové tofu, které rozkrájíme na plátky a jen mírně posypeme bylinkovou solí.

Připravíme si marinádu. Olivy nastrouháme na jemném struhadle, promícháme se sójovou omáčkou a jogurtem.

Plátky tofu potřeme marinádou, uložíme na talíř a zbytkem olivové marinády zalijeme. Necháme stát 30 minut.

Bylinkové tofu i s marinádou zprudka osmahneme na lžičce olivového oleje - z obou stran. Stačí 2 - 3 minuty.

Bylinkové tofu v olivové marinádě podáváme teplé i studené jako chuťovku. Chutná dobře samotné, ale i s bramborovou kaší jako hlavní chod. Na talíři můžeme tofu dozdobit čerstvou nebo sterilovanou zeleninou, případně olivami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bylinkové tofu v olivové marinádě

    Celkový počet komentářů: 1

    • JPoj
      JPoj

      Vynikající mňamka. Chutnalo to celé rodině. Dcera (5let) zbožňuje olivy. Trošku jsem si to upravila, ale bylo to moc dobré. Místo bylinkového tofu jsem měla lahůdkové, místo zelených oliv jsem dala černé (máme je radši :-)) a přidala jsem do marinády goudu. Manžel ještě doporučoval Solamyl, ale to by pak nebyla marináda, ale těstíčko. Měli jsme to s br.kaší k obědu.

      15.03.2009 13:33:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Bylinkové tofu v olivové marinádě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.