reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bylinková marináda ke grilování

Tip na jednoduchou marinádu hodící se nejen na maso.


  • 4,0

    4 4
  • 10 min

Postup přípravy

Olej promícháme s bylinkovou solí, lžičkou kvalitního sušeného (nebo čerstvého) oregana a chilli vločkami.

Do marinády před grilováním naložíme maso a během grilovacího procesu ještě zbytkem marinády potíráme.

Bylinková marináda vyjde asi na 1/2 kg masa, ale já ji s oblibou používám i ke grilování sýrů.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bylinková marináda ke grilování

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.