Býčí žlázy jsou velice jemný druh masa a jeho příprava není ani složitá, ani zdlouhavá. Chutí připomínají vepřové ledvinky a dají se z nich připravovat různé delikatesy.
100 g | špek |
1 špetka | mletý pepř |
0.5 lžičky | drcený kmín |
2 stroužky | prolisovaný česnek |
1 svazek | lahůdková cibulka |
1 ks | bílá paprika |
1 ks | velké rajče |
3 ks | býčí žlázy |
2 kostky | šťáva k vepřovému masu |
podle chuti | |
---|---|
nasekané čerstvé zelené bylinky |
autor uška
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena