Buřty na černém pivu

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 162939x
Je to moc dobré! Snadný recept plný uzeniny z jednoho hrnce.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Asi 2 kg buřtů nebo kabanasou nakrájíme na kousky a dáme do pekáče. Zasypeme oloupanou a nakrájenou cibulí, přidáme i kousky očištěné papriky a rajčete. Množství uzeniny a zeleniny volíme podle potřeby a množství strávníků.

Buřty se zeleninou zalijeme kečupem (asi 2 velké lahvičky), polijeme černým pivem a pečeme asi 60 minut. Během pečení buřty se zeleninou občas promícháme.

Upečené buřty na černém pivu podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

skupid autor receptu:

Buřty na černém pivu

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,3
skvělý recept
78 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buřty na černém pivu

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Buřty na černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept