reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Buřty na černém pivu

Je to moc dobré! Snadný recept plný uzeniny z jednoho hrnce.


  • 4,3

    88×

    4,2 88
  • 1 hod

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Asi 2 kg buřtů nebo kabanasou nakrájíme na kousky a dáme do pekáče. Zasypeme oloupanou a nakrájenou cibulí, přidáme i kousky očištěné papriky a rajčete. Množství uzeniny a zeleniny volíme podle potřeby a množství strávníků.

Buřty se zeleninou zalijeme kečupem (asi 2 velké lahvičky), polijeme černým pivem a pečeme asi 60 minut. Během pečení buřty se zeleninou občas promícháme.

Upečené buřty na černém pivu podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buřty na černém pivu

    Celkový počet komentářů: 1

    • Luboš
      Luboš

      Komentář k receptu Buřty na černém pivu

      Ten kečup tam je lepší dát až tak 15minut před koncem pečení.

      05.10.2015 21:31:38

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Buřty na černém pivu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.