Buřty na černém pivu

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 150235x
Je to moc dobré! Snadný recept plný uzeniny z jednoho hrnce.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Asi 2 kg buřtů nebo kabanasou nakrájíme na kousky a dáme do pekáče. Zasypeme oloupanou a nakrájenou cibulí, přidáme i kousky očištěné papriky a rajčete. Množství uzeniny a zeleniny volíme podle potřeby a množství strávníků.

Buřty se zeleninou zalijeme kečupem (asi 2 velké lahvičky), polijeme černým pivem a pečeme asi 60 minut. Během pečení buřty se zeleninou občas promícháme.

Upečené buřty na černém pivu podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

autor receptu:

Buřty na černém pivu

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 3390 běžně 5690 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
71 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Buřty na černém pivu

Recept se nachází v 201 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
KDI
VARENIE 8355 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buřty na černém pivu

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Buřty na černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept