reklama
hledat uživatel
       

Buřtguláš

Oblíbené jídlo z brambor a uzeniny. Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci.


  • 4,2

    826×

    4,1 826
  • 45 min

  • 193×

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 656 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 729 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám můžeme oloupat (ale není potřeba), podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.

Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buřtguláš

    Celkový počet komentářů: 172
    • Viktorka
      Viktorka

      Doporučuji. Tento recept je skvělý. Rychlé a výborné!

      30.11.2014 10:42:49

    • keyta128
      keyta128

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Skvělý recept. Místo zakysane smetany jsem použila normální 12%:-).

      02.11.2014 14:38:35

    • Kavitka
      Kavitka

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Recept dobrý, jen opékám špekáčky či točený salám podle toho co je a přidávám špetku tymiánu a majoránku.

      27.10.2014 15:17:45


    • p (tecka) malotinska
      p (tecka) malotinska

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      24.09.2014 11:57:01

    • Maja
      Maja

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Recept vyzkousen a je dobry ale misto zakysane smetany obycejna

      21.07.2014 12:29:42

    • Vláďa
      Vláďa

      Mouka...chyba

      Zahušťovat moukou není to pravé. Léta nechávám brambory lehce rozvařit - buřtguláš se tím zahustí a brambory jsou jemnější.

      17.07.2014 22:28:16

    • Zorňafa
      Zorňafa

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Dobrý to bylo. Smetanu bych nevylučovala, akorát bych tam asi dala příště nějakou tekutou než zakysanou, kterou jsem musela pracně rozmíchávat. A protože jsem na zeleninu, nakrájela jsem tam ještě na kostičky červenou papriku.

      04.07.2014 20:40:59

    • langerlukas
      langerlukas

      Dobrý recept :)

      Dobrý recept :)

      25.05.2014 13:20:41

      • Svatoboj
        Svatoboj

        Re: Dobrý recept :)

        tak jsem si hezky naběh, vžda si při vaření přečtu všechny komentáře, dnes né...výsledek...v hrnci se mi vaří hrudky smetany, zatím co já si až teď čtu, jaká je to blbost ji tam dávat, takže teď trpělivě vařím+míchám a doufám, že to ten buřtguláš nějak rozchodí.

        11.06.2014 10:30:56

    • elí
      elí

      Buřtguláš

      Do buřtguláše patří špekáčky a ty se musí pořádně opéct,ne nějaký točený salám!!!!!!!!

      21.05.2014 13:39:31


    Nalezeno receptů: 172

    Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.