reklama
hledat uživatel
       

Buřtguláš

Oblíbené jídlo z brambor a uzeniny. Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci.


  • 4,2

    862×

    4,1 862
  • 45 min

  • 195×

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám můžeme oloupat (ale není potřeba), podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.

Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buřtguláš

    Celkový počet komentářů: 180
    • gazz
      gazz

      Komentář k receptu Buřtguláš

      kdyz hodite syrovy kabanos az nakonec, tak nabobtna a zacne vylezat z hrnce ;-) chce to lepsi recept.. takovy, u ktereho clovek pozna, kolik uz je moc ;-)
      udajne s ekabanos musi orestovat jako prvni

      20.08.2017 07:19:50

    • Jana
      Jana

      Komentář k receptu Buřtguláš

      já když dělám jakoukoliv omáčku,kterou potřebuji zahustit moukou s mlékem,nebo smetanou to udělám tak,že si vezmu sklenici já osobně menší třeba od majolky,ale dělala sem to i s větší,záleží kolik toho celkem vařím,nasypu mouku,naliji mléko,sklenici zavřu a potřepu s ní. Jako se shakerem. Od té doby,co to dělám tímto způsobem,nemám problém se pucky v omáčce.. :-) když je směs hustá,přidám mléko a znovu protřepu,nebo naopak přidám mouku..

      02.08.2017 10:35:43


    • Radek
      Radek

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Vynikající s tou zakysanou smetanou a k tomu trocha česneku pak to nemá chybu.

      23.07.2017 10:45:49


    Nalezeno receptů: 180

    Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.