reklama
hledat uživatel
       

Buřtguláš

Oblíbené jídlo z brambor a uzeniny. Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci.


  • 4,2

    872×

    4,1 872
  • 45 min

  • 195×

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám můžeme oloupat (ale není potřeba), podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.

Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buřtguláš

    Celkový počet komentářů: 184
    • sally
      sally

      prave jsem to uvarila , osmazila jsem cibulku s uzeninou pridala trochu predvarene brambory poté jsem pridala koreni a ostrý kečup zalila vodou a na konec jsem pridala zakysanou smetanu a je to mnaaaaamka

      25.03.2011 18:26:21

    • morgan
      morgan

      Thanks for sharing with us such interesting recipe. I'll write certified resumes or try cook it.

      14.02.2011 11:43:09

    • Helena
      Helena

      Právě jsme po obědě. Opravdu výborný - i obě malé děti si přidali a to je co říct. Ještě jim zbylo k večeři - budou nadšený.

      22.01.2011 12:00:43


    • pavel.kuty
      pavel.kuty

      Uvařil jsem, smetanu jsem neměl a i tak dobré

      13.01.2011 18:22:07

    • Bohouš
      Bohouš

      Zdravím. Díky za recept... Buřtguláš jsem zkoušel dělat s mraženou zeleninovou směsí (kukuřice, hrášek, mrkev, brokolice - ne ovšem moc!). Ani s ní to není špatné. Příšto to zkusím s kysaným zelím.

      09.01.2011 13:08:38

    • míša
      míša

      tohle jidlo je strasne dobre

      06.01.2011 12:19:30

    • vychryce
      vychryce

      Váš recepz je vynikající, jídlo má hned jinou chut když se tam přidá smetánka.Děkuji za nápad jdu si přidat :)

      22.12.2010 13:22:44

    • h.elena.j
      h.elena.j

      nadmíru spokojená.... rychlovka masox gulášová kostka :o)

      15.12.2010 12:12:30

    • Markéta
      Markéta

      Proč děs?

      Tento recept jsem trošičku pozměnila tím,že jsem spěnila cibulku s točeňákem a brambory jsem si předem předvařila,aby se nevytvořila kejda.Brambory jsem uvařila na loupačku.Jinak postup jsem nechala a bylo to výborné.Každý den nemusíme papkat jen lososy..palec nahoru!Díky

      03.09.2010 19:46:47

    • Marie
      Marie

      Guláš jsem dnes zkusila a je opravdu dobrý a rychle hotový. Příště do něj zkusím dát trochu kysaného zelí.

      17.05.2010 10:59:28


    Nalezeno receptů: 184

    Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.