reklama
hledat uživatel
       

Buřtguláš

Oblíbené jídlo z brambor a uzeniny. Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci.


  • 4,2

    862×

    4,1 862
  • 45 min

  • 195×

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 712 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 662 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám můžeme oloupat (ale není potřeba), podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.

Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buřtguláš

    Celkový počet komentářů: 180
    • empík
      empík

      propřírodu!!! proč olej???? sádlo !!!!!

      07.03.2012 13:50:09

    • plnyhrnekkafe
      plnyhrnekkafe

      s trochou chilli

      omáčky to nemá chybu dnes mě chyběla inspirace a přemítal jsem co té své dravé zvěři udělat takže dík za pomoc

      27.02.2012 11:53:07

    • Mentál
      Mentál

      Je to lahodné i s rozvařenými brambory :-)

      20.01.2012 11:45:07


    • Zkuřka
      Zkuřka

      Recept je dobrý před okamžikem jsem ho dovařil ale dal by jsem tam více brambor a salámu. To bude asi tím že jsem nevěděl kolik vody tam dám a dal jsem skoro plný kastrol. :-)

      07.12.2011 12:34:42

    • Petra
      Petra

      Ahoj, tak receptík docela fajn,ale ta smetana ...nadělala více škody než užitku :-( Pořádně jsem to rozmíchala a dokonce jsem to dávala přes sítko a hrudky jako prase ...takže..doporučuji tento recept,ale bez smetany :-)

      10.11.2011 22:01:26

    • hrust
      hrust

      Připravoval jsem Buřtgulášek přibližně podle receptu a výsledek byl dobrý. Souhlasím s tím, že dobře rozmíchaná smetana se nemusí vůbec cedit přes sítko a nepodařilo se mi ji ani vysrážet i když věřím, že na to předpoklady mám. Dle vlastní chuti bych však smetanu z tohoto receptu úplně vynechal.
      Závěrem hodnotím = ch u t n a l o . Tak zatím čus.

      02.11.2011 19:12:24

    • elí
      elí

      Buřtguláš

      Já přidám jednu malou feferonku,aby to mělo říz a zahušťuji nastrouhanou chlebovou kůrkou

      21.10.2011 16:35:29


    Nalezeno receptů: 180

    Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.