reklama
hledat uživatel
       

Buřtguláš

Oblíbené jídlo z brambor a uzeniny. Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci.


  • 4,2

    872×

    4,1 872
  • 45 min

  • 195×

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Léto prostě chutná: Zavařujte, grilujte a zkuste nové recepty

13. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 731 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám můžeme oloupat (ale není potřeba), podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.

Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buřtguláš

    Celkový počet komentářů: 184
    • Viktor
      Viktor

      Recept se mi nelíbí

      2 problemy:
      - nedava se tam smetana, misto toho by tam mel byt zaklad rajcatovy protlak a cesnek.
      - Burt by se mel osmazit, zejmena pokud je tucny coz by idealne mel byt, v tom pripade davam jete drceny kmin tak jako do normalniho gulase.

      29.04.2020 18:58:59

      • hovnocuc
        hovnocuc

        Re: Recept se mi nelíbí

        otřesný recepty,to sem dávájí vypatlaný kundy

        09.06.2020 21:47:04

      • mrdka
        mrdka

        Re: Recept se mi nelíbí

        radši jděte prcat,vaříte všici sračky

        26.06.2020 10:30:22


    • Babica hadra
      Babica hadra

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Milá dámo, smetanu???? Větší hnus jsem nikdy neviděl. Zajděte si někdy na guláš fest a zeptejte se, jestli tam někdo dává smetanu, panebože, to nemyslíte vážně !!!!

      26.03.2020 00:34:12

      • nislava
        nislava

        Re: Komentář k receptu Buřtguláš

        Jistě bez smetany,lidé roupama neví co by.Také guláše vždy na sádle.

        20.04.2020 15:31:26

      • bomac
        bomac

        Re: Komentář k receptu Buřtguláš

        Asi ho zkusím, možná to bude dobrý at si každý dává do buřtguláše co chce, někdo tady napsal svůj recept, tak mu ho tady nemusíte hanět, vy co kritizujete jste nikdy žádný recept nikde podle mně nedali, ale umíte jenom kritizovat, tak se nad sebou už do prdele vy věční kritizátoři zamyslete

        28.04.2020 23:37:14

    • dneska vařím já
      dneska vařím já

      Komentář k receptu Buřtguláš

      Sorry, omlouvám se autorovi receptu, ale jako smetanu, byť nebo ještě k tomu kysanou, do buřtguláše? To jako fakt? A doma Vám to jedí? Osobně tedy dávám osmahnout na cibulku jak brambory, tak uzeninu (ale já su vegetarián, takže v mém případě je to vegepárek a to buď uzený nebo chilli a nebo vegeklobáska) a jelikož jak název napovídá, se jedná o guláš, tak tam jako koření následně přisypu u gulášové koření, papriku/y obě, jak sladkou, tak trochu pálivé, podliji, osolím a vářím do poloměkka brambor. Následně přidám 1plechovku fazolí, nejlépe v tomatě a zahustím jíškou. Provařím a případně dochutím...ono i když je to buřtguláš, tak ať je pořádnej a ne nějaká šizená šlichta pro zaplácnutí žaludku...K tomu chléb, nejlépe domácí a vůbec se nemusím stydět za to, že je to " jen " buřtguláš :-)

      19.01.2020 02:37:50

      • Ivo
        Ivo

        Re: Komentář k receptu Buřtguláš

        Fazole do buřtguláše? HUMUS! Aha von to je vegánek co se stydí za zeleninu, tak si jí musí falšovat do guláše.

        05.05.2020 08:16:28


    Nalezeno receptů: 184

    Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.