Buřtguláš se srdíčky

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 978x
Recept na guláš, který nejlépe chutná na druhý den s chlebem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Srdíčka očistíme, nakrájíme na půlky a pak na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Salám nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

Do hrnce nalijeme olej, necháme rozpálit a pak na něm osmahneme cibulku. Přidáme srdíčka, salám a orestujeme. Poté přisypeme brambory, přidáme mletou papriku a zalijeme vodou. Buřtguláš se srdíčky vaříme do změknutí brambor. Ke konci vaření vmícháme tmavou jíšku, znovu krátce povaříme a máme hotovo.

Buřtguláš se srdíčky podáváme s chlebem jako hlavní chod. Nejlépe chutná na druhý den.

Tereza Lágnerová autor receptu:

Buřtguláš se srdíčky

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2699 běžně 5000 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Buřtguláš se srdíčky

Recept se nachází v 31 kuchařkách
Tereza Lágnerová
secret recepite 1 recept
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
zjirousek
guláše 459 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buřtguláš se srdíčky

Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš se srdíčky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept