Buritos

45 min | hlavní chod | mexická kuchyně | recept zobrazen: 165585x
Tradiční mexická pochoutka, která je velice snadno připravitelná! A ryby můžete nahradit třeba kuřecím masem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rybí filé a lososa pokrájíme na kostky a marinujeme asi půl hodiny ve směsi limetkové šťávy, nasekaného koriandru, rybího koření a olivového oleje. Nasekanou cibuli orestujeme. Přidáme rybí maso a dusíme doměkka. Zabalené tortilly dáme na několik vteřin do mikrovlnky, aby změkly. Ohřáté je naplníme sýrem, rybím masem a kolečky jarní cibulky. Potom tortilly zabalíme jako palačinku a dáme prohřát do trouby nebo mikrovlnky. Podáváme se salátem, kysanou smetanou a salsou.

autor receptu:

Buritos

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buritos

Přidat příspěvek k receptu Buritos
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept