reklama
hledat uživatel
       

Burguňon

V hrnci vrstvené hovězí maso s mrkví a cibulí. To vše se dusí na červeném víně. Budete překvapeni!


  • 2,9

    650×

    2,9 650
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky, mrkev nastrouháme. Střídavě skládáme do hrnce maso, cibuli, mrkev, poslední vrstvu masa opepříme a zalijeme červeným vínem(nechat nejlépe přes noc, ale jde to vařit ihned). Před dovařením přidáme dle chuti 2 kostky masoxu, vaříme to i v papiňáku asi hodinu v normálním kastrolu to trvá déle, jako příloha je nejlepší chléb, ale lze to i knedlíkem, bramborem, rýží. Ten, kdo má rád divočinu bude mile překvapen vynikající a velice podobnou chutí zvěřiny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Burguňon

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.