reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Zbílků ušleháme tuhý sníh a zvolna přišleháváme jemný krystalový cukr. Do směsi přidáváme mleté burské oříšky a hrubou mouku.

Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Lžičkou děláme malé kopečky dál od sebe a v mírné troubě buráčky pomalu upečeme.

Vychladlá kolečka polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme barevnou cukrovou rýží.

Na polevu si rozpustíme ve vodní lázni čokoládu s máslem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Buráčci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.