reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bulharské zelí s masem

Recept na zelí pečené v troubě s vepřovým masem.


  • 4,2

    4,2 5
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Zelí smícháme s červenou paprikou, přidáme pepř, sůl, olej a čubricu. Všechno promícháme a přidáme maso nakrájené na kousky, opět promícháme.

Směs zelí s masem vložíme do pekáče, přikryjeme alobalem a dáme do trouby.

Bulharské zelí s masem pečeme na 200 °C 2 hodiny. Každou půl hodinu promícháme. Po 2 hodinách alobal sundáme a necháme dopéct, aby zelí chytlo barvu.

Bulharské zelí s masem podáváme s brambory nebo jen krajícem chleba.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bulharské zelí s masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.