Bulguroto s krůtím masem

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 21623x
Recept na výborný dietní pokrm. Obdoba rizota s použitím bulguru.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na menší kousky a promícháme se solí a s kořením adžika. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Řapíkatý celer, červenou papriku a pórek nakrájíme na proužky.

Na pánvi rozehřejeme máslo a dáme na něj opéct maso. Mezitím vsypeme hrnek bulguru do větší misky a přelijeme ho 2 hrnky horké vody nebo vývaru. Necháme bobtnat.

Ke změklému masu přisypeme žampiony, pórek, papriku a řapíkatý celer, posypeme mletým kmínem a spolu s masem dusíme za občasného promíchání asi 10 minut. Potom přisypeme nabobtnalý bulgur a vše dohromady promícháme. Necháme ještě chvíli podusit. Bulguroto s krůtím masem ochutíme solí a posypeme nasekanou celerovou natí.

Bulguroto s krůtím masem podáváme teplé.

tomasini autor receptu:

Bulguroto s krůtím masem

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
22 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bulguroto s krůtím masem

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Bulguroto s krůtím masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept