reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Bůčkové kostky v pivním těstíčku


  • 3,3

    44×

    3,3 44
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřový bůček podle potřeby očistíme. Pak jej nakrájíme na kostky o rozměrech asi 3×3 cm. Bůčkové kostky osolíme, opepříme a vetřeme do nich drcený kmín. Necháme je chvilku odležet.

Zatím si nastrouháme tvarůžky najemno. Vmícháme je do piva. Přidáme hladkou mouku a vymícháme hladké těstíčko, které lehce osolíme a opepříme.

Bůčkové kostky napícháme na párátka a obalíme v těstíčku. Zvolna je smažíme ve vysoké vrstvě oleje dozlatova. Po usmažení je necháme na papírovém ubrousku okapat.

Bůčkové kostky v pivním těstíčku podáváme horké.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bůčkové kostky v pivním těstíčku

    Celkový počet komentářů: 1

    • rolník
      rolník

      syrečky, aby šli dobře strouhat, tak je dobře dát asi patnáct minut do mrazničky, jdou pak lépe strouhat

      14.03.2009 09:49:15

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Bůčkové kostky v pivním těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.