reklama
hledat uživatel
       

Bůčková mozaika

Lahodná mozaika z vepřového bůčku. Recept na chutnou masovou pochoutku k různým příležitostem.


  • 4,7

    13×

    4,6 13
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Buček nakrájíme podélně na plátky (proužky). Maso prosolíme solící směsí Praganda. Sůl do masa dobře vmasírujeme. Přidáme koření a maso necháme dva dny odležet v lednici. Můžeme nechat odležet i ve formě šunkovaru.

Bůčkovou mozaiku vaříme v šunkovaru 100 minut při 77 °C. Mozaiku necháme vychladnout ve formě.

Bůčkovou mozaiku nakrájíme na plátky a podáváme s čerstvým pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bůčková mozaika

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.