reklama
hledat uživatel
       

Bůčková bašta

Ve formě zapečené vepřové maso podáváme podle chuti s chlebem nebo brambory a zeleninou.


  • 3,9

    44×

    3,9 44
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Libovější bůček umeleme, smícháme s kořením, solí, vegetou, vejci a šlehačkou. Necháme alespoň 4 hodiny uležet v ledničce.

Pořádně pomastíme alobal sádlem, vložíme ho do chlebíčkové formy a naplníme masovou hmotou.
Pečeme pomalu asi 3/4 hodiny.

Bůčkovou baštu podáváme posypané oblíbenými bylinkami - pažitkou, petrželkou. Přikusujeme chléb nebo jako přílohu dáváme brambory apod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bůčková bašta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.