reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Buchta z podmáslí

Buchta vás překvapí, jak je jemná a jednoduchá.


  • 4,6

    76×

    4,6 76
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

poleva

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 726 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 718 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Postup přípravy

Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady a těsto nalijeme do vymazané vysypané formy nebo plechu.

Buchtu z podmáslí pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C přibližně 10 - 20 minut. Až moučník vychladne, dáme navrch polevu,kterou připravíme tak, že ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a smícháme ji se zakysanou smetanou. Necháme zatuhnout.

Buchtu z podmáslí nakrájenou na kostky podáváme třeba ke kávě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buchta z podmáslí

    Celkový počet komentářů: 10

    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Buchta z podmáslí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.