Buchta z dýně Hokkaido

30 min | moučník | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 77437x
Jeden z několika receptů na dýně Hokkaido.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařilo 17 lidí)


Postup přípravy receptu

Dýně očistíme, jemně nastrouháme a odebereme potřebné množství. Ořechy nasekáme nahrubo. Místo hery můžeme použít hrnek oleje.

Vejce s tukem ušleháme do pěny. Do pěny postupně přidáváme ostatní suroviny. Je-lit těsto příliš husté, můžeme přidat trochu mléka. Dýňové těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, rovnoměrně rozetřeme a vložíme do trouby předehřáté na 175 °C. Buchtu z dýně Hokkaido pečeme asi 25 minut. Upečenou buchtu necháme vychladnout.

Vychladlou buchtu z dýně přelijeme čokoládovou polevou a ozdobíme.

Buchtu z dýně Hokkaido nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Buchta z dýně Hokkaido

Počet přidaných receptů: 67

Ingredience

na porcí
4,3
skvělý recept
52 hlasujících
  • Recept Buchta z dýně Hokkaido - Buchta s dýně Hokaido,super recept - výborný
  • Recept Buchta z dýně Hokkaido - Těsto připravené do trouby.
  • Recept Buchta z dýně Hokkaido - V řezu na plechu.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buchta z dýně Hokkaido

Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Buchta z dýně Hokkaido
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept