reklama
hledat uživatel
       

Buchta všehochuť

Recept na slaďounkou buchtu s jahodami, nutelou, sněhovými pusinkami a banánovým pudinkem.


  • 3,7

    15×

    3,6 15
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Do misky dáme mouku, cukr, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Řádně promícháme. Přidáme olej, vejce, mléko a promícháme.

Těsto nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme, dokud nemá moučník zlatavou barvu, asi 30 minut. Ještě teplou buchtu potřeme nutelou, naskládáme jahody a posypeme sněhovými pusinkami, které rozdrtíme v ruce.

Do kastrolku nalijeme šťávu z konzervy jahod a dolijeme do půl litru vodou. Přidáme trochu cukru a banánový pudink. Chvíli povaříme, ale nenecháme úplně zhoustnout. Nalijeme rovnoměrně na buchtu.

Buchta všehochuť je sladší, ale moc dobrá. Buchtu nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buchta všehochuť

    Celkový počet komentářů: 2

    • Filip
      Filip

      Místo jahod jsem použil rajčata, místo nutely salám, místo pusinek žampiony, místo cukru sůl, a buchta se moc povedla !

      10.02.2013 00:10:18

    • evaber
      evaber

      těsto je hned umíchané, než se upeče, krásně si stihnete scedit a nakrájet jahody, pusinky jsem nedávala, dala jsem ale dva kompoty jahod, jestli máte jahodový, nebo banánový džus, je to lepší, než doplňovat pudink obyčejnou vodou. Musí se nechat opravdu dobře stuhnout, jinak se na nutele pudink klouže. Dala jsem ho na 2hod do lednice a v pohodě:-)

      06.01.2011 20:37:16


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Buchta všehochuť

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.