Buchta se sněhem a rybízem

35 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 20079x
Rychlá a dobrá buchta z drobného ovoce.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Utřeme 4 žloutky s cukrem, přidáme vanilkový cukr, postupně přidáváme tuk, mouku a prášek do pečiva. Podle potřeby přidáme mléko, cca 3/4 hrnku, těsto má být tužší. Připravené těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.

Ušleháme tužší sníh ze 4 bílků a 3/4 hrnku cukru, opatrně vmícháme cca 1/2 l rybízu a rozetřeme na těsto na plechu.

Buchtu se sněhem a rybízem pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C cca 20 minut dozlatova.

Po upečení necháme rybízovou buchtu vychladnout, nakrájíme na čtverečky a podáváme třeba k čaji.

KNX autor receptu:

Buchta se sněhem a rybízem

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí
4,4
skvělý recept
31 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buchta se sněhem a rybízem

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Buchta se sněhem a rybízem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept