Rychlý recept na výbornou buchtu pro každou příležitost.
Hodnocení
3.7
/ 5 (3x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
těsto
2 ks
vejce
250 ml
mléko
1 hrnek
cukr krupice
2 hrnky
polohrubá mouka
2 lžíce
stolní olej
2 ks
čokoláda Margot
poleva
3 ks
ledové kaštany
Postup přípravy
Margotky nastrouháme na jemném struhadle a smícháme je s hrnkem cukru krupice, přidáme vejce a lžíci oleje. Ze směsi utřeme těsto. Přidáme polohrubou mouku, další lžíci oleje, mléko a dobře promícháme.
Těsto pečeme na plechu s pečícím papírem asi 25 minut.
Tři čokoládové tyčinky kaštany rozpustíme v kastrůlku nad parou a buchtu polijeme.
Buchtu s kaštanovou polevou necháme vychladit a ztuhnout.