reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Buchta Fešák

Je moc dobrá, vláčná a sytá. Recept na buchtu, kterou užijeme třeba na svačinku.


  • 4,7

    43×

    4,7 43
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 762 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

25. 10. 2020

Postup přípravy

Na těsto smícháme cukr, mouku, mléko, olej, prášek do pečiva, vejce a kakao.

Náplň připravíme promícháním tvarohu s vanilkovým cukrem, vejci a solamylem. Podle potřeby zředíme mlékem, dochutíme cukrem a rumem. Rum můžeme nahradit rumovou esencí.

Plech vymažeme a vysypeme. Nalijeme těsto a po lžičkách na těsto dáváme náplň a roztáhneme vidličkou, tím vytvoříme mramorový vzhled.

Buchtu Fešák upečeme ve vyhřáté troubě asi na 175 °C.

Buchta Fešák je dobrá ke kávě, na svačinu nebo jen tak jako sladká tečka po obědě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Buchta Fešák

    Celkový počet komentářů: 7
    • ewka
      ewka

      Komentář k receptu Buchta Fešák

      Prosím Vás, kolik se dává toho cukru do těsta? Děkuji

      11.05.2014 12:14:18

    • Katka
      Katka

      Právě jí jdu péct tak jsme zvědavý, ale myslim si že bude výborná pač mi rádi tvaroh :-)

      01.05.2013 13:54:22

    • Adelka11
      Adelka11

      Přidala jsem rozinky, povedla se. Rychlá a dobrá buchta. Doporučuji.

      21.11.2012 15:23:35


    • Irena
      Irena

      Přidala jsem rozinky, rychlá a dobrá buchta.

      11.11.2012 16:25:03

    • Kokoska
      Kokoska

      Udělala sem to sice malinko jiným způsobem - ale přesto VÝBORNÁ!

      23.05.2012 14:11:50

    • Marcela
      Marcela

      je moc dobrá sice těžší na přípravu ale moc moc dobrá

      19.03.2012 19:42:22

    • ketka 1957
      ketka 1957

      Buchta Fešák

      Výýýborná a rychlá buchta, právě jsem dopekla, pokrájela a rodinka ochutnala. Všichni nad míru spokojeni. Malinko nám připomíná tříbarevnou buchtu, kterou jsem dříve dost často pekla. Ale ta je podstatně pracnější. Vřele doporučuji!!!

      18.03.2012 19:05:30


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Buchta Fešák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.