reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bůček s červeným zelím

Recept na pečený bůček se zelím, jablky a červeným vínem.


  • 4,7

    24×

    4,7 24
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Maso omyjeme, vrchní kůži nařízneme do čtverečků, osolíme, posypeme grilovacím kořením a kmínem, podlijeme vodou a dáme péct.

Jablka očistíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky.

Červené zelí nakrájíme, osolíme, jemně pocukrujeme a přidáme ke skoro upečenému masu, podlijeme červeným vínem a přikryté pečeme ještě asi 25 minut. Zelí nemícháme.
Chvíli před dopečením naskládáme na zelí na tenké plátky pokrájená kyselejší jablíčka.

Bůček s červeným zelím dopečeme a podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bůček s červeným zelím

    Celkový počet komentářů: 4
    • Zdeňka Víšková
      Zdeňka Víšková

      Komentář k receptu Bůček s červeným zelím

      Osobně dávám více tuku, jak do kastrolu, tak pak na polití talíře. Klouže to dobře do krku a je to mastnější. Minimálně tak 2 naběračku tuku, výpečku nebo rozpuštěného sádla.
      Dobrou chuť

      13.06.2015 11:27:50

    • Zdeňka Víšková
      Zdeňka Víšková

      Osobně dávám více tuku, jak do kastrolu, tak pak na polití talíře. Klouže to dobře do krku a je to mastnější. Minimálně tak 2 naběračku tuku, výpečku nebo rozpuštěného sádla. Dobrou chuť

      13.06.2015 11:27:08

    • Michalova kuchařka
      Michalova kuchařka

      K masu přidat kořenovou zeleninu a je to úplně dokonalé,přeju dobrou chuť.

      20.03.2011 12:18:34


    • stastkovi1
      stastkovi1

      Je to dobrý

      20.11.2010 19:49:50


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Bůček s červeným zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.