reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Buccatini s tuňákem a šalvějí

Recept na hlavní chod s rajčatovou šťávou, tuňákem a šalvějí.


  • 4,3

    4,3 6
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Postup přípravy

Tuňáka odebereme z oleje a rozmačkáme vidličkou. Oloupaný česnek nasekáme nadrobno.

V pánvi s trochou oleje osmažíme lístky šalvěje, které odendáme. Do pánve vložíme tuňáka s česnekem a společně osmažíme. Přidáme pyré z rajčat, osolíme, osladíme a podle chuti přidáme pálivou papričku. Přilijeme trochu vody (vývaru) a společně vaříme asi 15 - 20 minut do husté omáčky.

Těstoviny uvaříme na skus. Uvařené těstoviny vložíme k tuňákové omáčce a promícháme.

Buccatini s tuňákem a šalvějí podáváme teplé k hlavnímu chodu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Buccatini s tuňákem a šalvějí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.