reklama
hledat uživatel
       

Bublanina

Ovoce na bublaninu před přípravou obalíme v mouce, nebude klesat. Ovoce použijte podle toho jaké máte, může být i kompot!


  • 3,0

    816×

    2,9 816
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

15038 kJ / 3591,8 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 885 hodnocení

Recept na jablečný závin krok za krokem

25. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 634 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 711 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Postup přípravy

Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháváme olej a vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh.

Těsto na bublaninu vlijeme na vymazaný a vysypaný pekáč, poklademe ovocem a pečeme v mírně předehřáté (asi 180 st.) troubě asi 25 minut.

Vychladlou bublaninu pocukrujeme a podáváme.

Foto: Vojtěch Leman

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bublanina

    Celkový počet komentářů: 7
    • tynamlyn
      tynamlyn

      Komentář k receptu Bublanina

      Jen se po ní zaprášilo! Ani pořádně vystydnout nestihla:o)

      27.05.2018 18:04:03

    • Katka
      Katka

      Stupne v troube

      Mam jen otazku co se tyce stupnu, proc nikdy v ceskych receptech nevycte clovek na kolik stupnu ma byt trouba vyhrata? "mirne predehrata trouba" me nic nerika.

      01.09.2009 12:12:59

      • .Renča.
        .Renča.

        Re: Stupne v troube

        Já se ve svých receptech snažím být konkrétnější. Mírně vyhřátá je 150-175°C, středně vyhřátá 175-200°C a hodně je 200-220°C. Ale já většinou peču 175-200°C. Přeju dobrou chuť.

        01.09.2009 13:47:11


    • Hvězdička
      Hvězdička

      Re: Bublanina

      Zuzko moc výborná bublanina,přidala jsem jen trošku citronové kůry pro vůni:-Dale jinak nam nam

      19.06.2009 18:27:35

    • tcladin
      tcladin

      kolik z toho bude bublaniny?

      Ahoj, to doremifasolasido@seznam.cz: 10l je asik 10 lžič :-) Mě spíš schází kolik plechů z toho bude, 1? My zkusíme cca 150gmoky a 150gcukru

      24.06.2007 18:25:00

    • doremifasolasido
      doremifasolasido

      bublanina od zuzky

      není těch 10 l oleje trochu moc? tak kolik?10 dl nebo 1 dl.... zmatené.....

      23.06.2007 06:21:26


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Bublanina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.