reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Uvařené brambory necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.

Žloutky utřeme s cukrem do pěny, poté vmícháme brambory, krupičku a na závěr i sníh vyšlehaný z bílků.

Kulatou formu s volným středem vymažeme a vysypeme, zalijeme těstem a zasypeme višněmi.

Bublaninu z bramborového těsta upečeme ve středně vyhřáté troubě, až je na povrchu mírně zlatavá.

Upečenou bublaninu z bramborového těsta nakrájíme na kostky, pocukrujeme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bublanina z bramborového těsta

    Celkový počet komentářů: 2

    • Gittty
      Gittty

      Ahoj je tady někde obrázek???Díky Gittty

      22.01.2006 19:52:42


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bublanina z bramborového těsta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.