reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bublanina v remosce

Vyzkoušejte jednoduchý recept vhodný pro remosku. Když se mi pokazila trouba a já měla jsem natrhanou mísu třešní, vzpomněla jsem si na dlouho odloženou remosku.


  • 3,7

    3,6 3
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 556 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Postup přípravy

Na bublaninu smícháme v míse prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva. Přidáme cukr moučka s vanilkovým cukrem, rozmícháme do mouky a přidáme rozpuštěné a napůl vychladlé máslo. Vyklepneme do mísy 3 celá vejce a přilijeme kefír. Směs na bublaninu dobře rozmícháme a ihned vylijeme do předem tukem vymazané a moukou vysypané remosky.

Těsto poklademe ovocem podle chuti. Já pokládám zpravidla nevypeckovanými třešněmi, protože nejintenzivnější chuť je seskupena těsně kolem pecky, jak říkávala naše babi. Remosku zaklopíme víkem, kabel zapojíme do zásuvky a 30 minut čekáme, až se bublanina upeče.

Bublaninu připravenou v remosce necháme vychladnout, potom nakrájíme a podáváme jako neodolatelný zákusek ke svačině.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bublanina v remosce

    Celkový počet komentářů: 1

    • Venom
      Venom

      Komentář k receptu Bublanina v remosce

      Recept určitě vyzkouším, vypadá dobře.
      Já jsem používala remosku leta, upeče se v ní všechno. I dnes, když se mi nechce zapínat trouba jí vyndám a peču v ní kuře, sekanou a jiné dobroty. Hlavně jí mám už 25 let a pořád fachá. Nemá chybu.

      06.07.2013 12:13:06


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Bublanina v remosce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.