reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bublanina s čerstvými malinami

Jednoduchá a rychlá bublanina plná rudých malin.


  • 4,4

    34×

    4,3 34
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vymícháme vejce, rozpuštěné máslo a oba druhy cukru do světlé pěny. Pak po částech střídavě přidáváme vlažné mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Důkladně promícháme (st. 5). Jako poslední, pouze na st. 3, vmícháme čerstvé maliny.

Těsto nalijeme na středně velký plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Těsto na bublaninu vložíme do předehřáté trouby. Pečeme na 180°C dozlatova.

Upečenou bublaninu s čerstvými malinami necháme vychladnout. Před podáváním ji můžeme postříkat rozpuštěnou čokoládou nebo pouze poprášit moučkovým cukrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bublanina s čerstvými malinami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.