reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z žampionů opatrně odloupneme nožičky z vnitřku hlaviček. Také z hlaviček vydlabeme trochu podhoubí.
Na troše oleje necháme zesklovatět jemně pokrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájené nožičky hub, nakrájené podhoubí a podusíme. Necháme vychladnout pak vmícháme do brynzy, kterou jsme opepřili, dochutili jemně nakrájenou pažitkou, případně přisolili. Touto nádivkou naplníme žampiony.

Pak vždy dvě hlavičky přitiskneme k sobě, zabalíme do plátků uzeného bůčku a spíchneme grilovací jehlou nebo párátkem. Pečeme na rozehřátém oleji bez podlévání. Podáváme s opečenými brambory nebo s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Brynzové žampiony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.