Brynzová pomazánka

10 min | pomazánka | slovenská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 91609x
Vynikající pomazánka z brynzy, tradiční pochoutka na čerstvý chléb.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Brynzu s máslem důkladně vymícháme. Přidáme mletou sladkou papriku, tím dodáme vyšlehanému krému barvu. Podle chuti brynzovou pomazánku osolíme.

Ozdobíme nasekanou pažitkou, kterou můžeme přimíchat i do pomazánky. Podáváme s čerstvým bílým chlebem.

autor receptu:

Brynzová pomazánka

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Brynzová pomazánka

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Brynzová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora (reveň kadeřavá) pochází z Číny a dorůstá výšky okolo dvou metrů. V kuchyni využíváme řapíky jejích listů, které oloupeme a uchováváme nakrájené na centimetrové špalíky. Vždy je konzumujeme jen tepelně upravené. Rebarborové řapíky obsahují pro zdraví přínosnou kyselinu listovou, jablečnou a citronovou.

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.




přidat nový recept