reklama
hledat uživatel
       

Bryndzové Lucinky

Potřebujete rychle nachystat pohoštění pro návštěvu? Bryndzové jednohubky, které chutnají jako brynzové halušky, jsou nenáročné na přípravu a určitě budou chutnat.


  • 3,1

    391×

    3,1 391
  • 30 min

Postup přípravy

Brambory oškrábeme a syrové nakrájíme na kolečka. Vymastíme plech - olejem nebo sádlem.

Na vymazaný plech klademe kolečka brambor. Na každé kolečko dáme lžičku bryndzy a kousek oravské slaniny.



Pečeme ve vyhřáté troubě na 220 stupňů asi 20 minut.

Poznámka: množství ingrediencí není uvedeno, protože je individuální podle velikosti návštěvy.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bryndzové Lucinky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.