Snadný recept na pikantní pomazánku s příchutí česneku.
4 stroužky | česnek |
120 g | rostlinný tuk |
160 g | brynza |
podle chuti | |
---|---|
mletá červená paprika |
Smícháme bryndzu a rostlinný tuk a dochutíme prolisovaným česnekem a mletou červenou paprikou. Na Silvestra se hodí pálivé, proto se červené papriky a česneku nemusíme bát. Pokud vám česnek nedělá dobře, vyndejte z něj středy. Bryndzovou pomazánku podáváme s topinkou. Zdroj: Focus Agency
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena