reklama
hledat uživatel
       

Brusinková ryba

Jednoduchý recept na rybu naloženou v lahodné marinádě.


  • 3,0

    839×

    2,9 839
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybu, použijeme candáta nebo tresku, dobře očistíme, osolíme, opepříme a potřeme marinádou smíchanou z uvedených přísad (kompotované brusinky, bílé víno a čerstvá citronová šťáva).

Porce candáta či tresky obalíme v hladké mouce a upečeme na rozehřátém másle.

Hotové filety na talíři přelijeme zbytkem brusinkové marinády a doplníme kolečkem citronu. Brusinkovou rybu podáváme s vařenými brambory či jinou přílohou. Pokrm lze použít i pro slavnostní příležitosti.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Brusinková ryba

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.