reklama
hledat uživatel
       

Bruschetta

Tradiční italský předkrm, který zasytí a rozproudí chuťové buňky.


  • 4,1

    13×

    4 13
  • 20 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 776 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Vzpomínka na dětství: Citronová babeta s rybízem krok za krokem

14. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 732 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 821 hodnocení

Léto prostě chutná: Zavařujte, grilujte a zkuste nové recepty

13. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 778 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 675 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Postup přípravy

Rajčata opláchneme studenou vodou. Slupku lehce nařízneme do kříže a oloupeme. Oloupaná rajčata nasekáme na drobné kostičky. Červenou cibuli nasekáme na drobné kousky, promícháme s rajčaty, přidáme olivový olej, balzamikový ocet a nasekanou bazalku. Směs lehce osolíme.

Ciabattu nebo bagetu nakrájíme na plátky a rozpečeme na toustovači nebo na grilu. Potřeme stroužkem česneku, jako topinku. Na vychladlé pečivo naneseme lžičkou silnou vrstvu rajčatové směsi a hotové bruschetty podáváme.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bruschetta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.