reklama
hledat uživatel
       

Bruschetta

Tradiční italský předkrm, který zasytí a rozproudí chuťové buňky.


  • 3,9

    11×

    3,9 11
  • 20 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

10+1 otázek: Jak můžeme ovlivnit stravování našich dětí?

24. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Postup přípravy

Rajčata opláchneme studenou vodou. Slupku lehce nařízneme do kříže a oloupeme. Oloupaná rajčata nasekáme na drobné kostičky. Červenou cibuli nasekáme na drobné kousky, promícháme s rajčaty, přidáme olivový olej, balzamikový ocet a nasekanou bazalku. Směs lehce osolíme.

Ciabattu nebo bagetu nakrájíme na plátky a rozpečeme na toustovači nebo na grilu. Potřeme stroužkem česneku, jako topinku. Na vychladlé pečivo naneseme lžičkou silnou vrstvu rajčatové směsi a hotové bruschetty podáváme.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bruschetta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.