1 sklenice | kompotované broskve | |
těsto | ||
---|---|---|
0.3 hrnku | olej | |
1 ks | vejce | |
3 lžíce | kakao | |
1 hrnek | mléko | |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva | |
0.5 hrnku | cukr krupice | |
1 hrnek | polohrubá mouka | |
krém | ||
2 lžíce | mléko | |
1 kostka | tvaroh | |
2 lžíce | cukr moučka | |
1 balíček | vanilkový cukr | |
poleva | ||
kompotová šťáva | ||
2 lžíce | cukr krupice | |
1 balíček | karamelový nebo vanilkový pudinkový prášek | |
podle potřeby | ||
hrubá mouka na vysypání | ||
olej na vymazaní |
Autor:Renata Hřebíčková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena